NetwerkMeeting voorjaar 2022 – Het Schotererf

Afgelopen voorjaar kon het weer! De nieuwjaarsreceptie werd overgeslagen en wij waren als CCI-leden weer eens bij elkaar gekomen. Er was nieuws te melden:

Als CCI-Nederland mogen wij host zijn van de 4-jaarlijkse Global Gathering van CCI-Worldwide. Dat voelt niet alleen als een eer, maar dat is het ook. In 2020 konden wij allemaal niet bij elkaar komen in Australiƫ en nu sinds 2016(!) hopen wij elkaar weer te zien in 2023, na 7 jaren maar liefst.

Ook is er een DenkTank gevormd van diverse leden om bij elkaar te komen en op onze najaarsvergadering van 1 november een voorstel te gaan doen “Hoe nu verder na corona”, met specifiek doel ons lidmaatschap, moet dit veranderen, zelfde blijven, waarmee kunnen wij dit uitbreiden. Het was goed om te merken dat leden zich (weer) in willen zetten na 2 jaren corona!! #dank #zegen

Ook kregen wij een rondleiding bij het Schotererf, dat net helemaal nieuwe B&B gelegenheden heeft geopend. Erg mooi ingericht, stijlvol en leuk om te zien.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.