NetwerkMeeting najaar 2022 – de Sikkenberg

Dit najaar zijn wij als CCI-familie weer bij elkaar gekomen, dit maal in het hoge noorden: de Sikkenberg. Er was nieuws te melden:

Cees Scholten, directeur van Scholten Uitgeverij nam ons mee in de boeken- & uitgeverijwereld, vertelde over zijn werk en had een erg leuk idee voor alle CCI-leden in petto. 

Nadat de voorzitter had gemeld dat wij van 20 leden naar 40 leden zijn gegroeid mede door de toevoeging van het kampen-netwerk dat net voor Covid toegetreden was tot CCI-Nederland, gingen wij op pad voor het bedrijfsbezoek van de Sikkenberg.

Na een warme bak koffie hebben wij de namiddag teruggehoord van de DenkTank hoe wij ons lidmaatschap in de toekomst willen vormgeven. Ook stelden zich enige leden voor om als nieuw bestuur in 2023 aan de slag te gaan. De huidige voorzitter Peter Madern zal nog een jaar aanblijven om in de transitie te faciliteren.

Ook werden alle leden uitgenodigd voor de Global Gathering van CCI-Worldwide dat dit keer in Nederland zal plaatshebben in Doorn. Het was een volle, maar bijzondere dag!

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.