NetwerkMeeting – Najaar 2019 – Beloofde Land te Voorthuizen

Als CCI hebben wij een aangename Meetup gehad in Voorthuizen bij het Beloofde Land! Benevens dat het Netwerk Kampen toegevoegd werd aan de CCI familie, hebben wij (kort) bestuurszaken behandeld, maar vooral veel tijd gehad om met elkaar te sparren, discussieren en nieuwe plannen te maken voor de toekomst.

Ook bemoedigde Norman Doney (CCI-Europe) uit Engeland ons met Gods zegen om dit netwerk blijvend te laten groeien in aantal, maar ook in geestelijke diepgang en vrouwlief Rosslyn moedigde ons aan om “The Body (of Christ) te vullen met doelen en zaken waar wij dankbaar voor zijn en God de eer voor te geven.

Na de bezichtiging van het Beloofde Land zijn wij gestart met TRACKS (dit voorjaar begonnen), ofwel bijeenkomst sub-groepen om minimaal 2 uren met elkaar van gedachten te wisselen, te bomen en elkaar te bemoedigen in het prachtige recreatie werk dat wij mogen doen. Er was een TRACK voor ZZP&Kleine bedrijven (minicampings e.d.), maar ook de TRACK Middel&Grote bedrijven (vakantieparken, campings) en nu dan ook de TRACK Kamporganisaties.

Wij namen gepast afscheid van Hannemieke als bestuurslid, met een mooie bos bloemen en een mand met lekkere inhoud.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.