Kamphuis Hoeve Elba

groeps-accomodaties

Het kamphuis bij hoeve Elba is gebouwd in 1981 met een schitterende ligging op het waddeneiland Texel, gelegen op het oude land tussen de weilanden.

Laatste wijziging op 2018-01-20 14:02:45.


Het kamphuis bij hoeve Elba is gebouwd in 1981 met een schitterende ligging op het waddeneiland Texel, gelegen op het oude land tussen de weilanden. Het is gebouwd vlakbij een oude hoeve die nu wordt bewoond door de huidige eigenaar van het kamphuis. Van oorsprong woonde hier een boer met zijn vrouw die christenen waren. Een deel van hun land stelden zij beschikbaar om kinder- en jongerenkampen te houden. Eerst in tenten en schuren, later in een mooie en gezellige groepsaccommodatie. Er is een grote tuin met overdekte veranda aanwezig en een paar heerlijke speelvelden.

Het is een groepsaccomodatie geschikt voor 31 personen. Voor jong en oud, scholen, kinder- en jeugdgroepen, muziekgroepen, bijbelstudiegroepen, familiereünies, vriendengroepen, vogel- en natuurliefhebbers, te veel om op te noemen.

Locatie
Het kamphuis ligt ongeveer 1,5 km onder Den Burg. Via de tuinwallen paadjes is dit een wandeling van ongeveer 20 minuten. Texel is bij uitstek geschikt om per fiets te verkennen. Bos, duinen, strand, dijk en haven zijn per fiets in ongeveer 15 tot 30 minuten te bereiken. Met de auto kan ook natuurlijk. Op Texel zijn vele recreatieve mogelijkheden.terug naar het overzicht

Contact

Kamphuis Hoeve Elba
Contactpersoon: Leo en Hannemieke van der Kuijl

Zuid Haffel 29
1791LD, Den Burg
Noord Holland, Nederland
Tel: 0222-320440

  Email
  Website
  Facebook
  Twitter

Kaart