De Oldemeyer

campings gezins-accomodaties conferentie-accomodaties groeps-accomodaties

Camping "De Oldemeyer" is een gezellige christelijke familiecamping in Rheeze/ Hardenberg.

Laatste wijziging op 2015-12-17 17:33:42.


Camping "De Oldemeyer" is een gezellige familiecamping. Alles is op de camping aanwezig, zo zorgen wij dat u een ontspannen en gezellige vakantie heeft. U vindt onder andere: een minishop,  verwarmd zwembad met waterglijbaan, verwarmd peuterbad, een restaurant, visvijver, fiets- en skelterverhuur, binnenspeeltuin, grote springkussens en veel meer speel- en sportattributen. De camping bevindt zich op loopafstand van het bos, heide en zandverstuiving en dicht bij de Duitse grens.

Ook bevinden zich op de camping twee luxe groepsaccommodaties 't Zomerhuis is geschikt voor groepen tot en met 90 personen, heeft een lift, aangepast sanitair en 13 slaapkamers.
Voor kleinere groepen is de accommodatie ook erg geschikt, door de mooie loungehoek, statafels en inrichting is het erg sfeervol.

Wanneer je in de groepsaccommodatie verblijft mag je gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, zoals het zwembad, de sportvelden maar ook de binnenspeeltuin voor de kleintjes.

Met ingang van januari 2016 wordt er een kleinere groepsaccommodatie/ familiehuis geopend, deze biedt ruimte voor gezinnen tot 14 personen, voor campingbedjes is er ook nog ruimte genoeg.

Dit huis heeft een ruime woonkamer met open haard, tv, 1 slaapkamer en badkamer beneden en 4 slaapkamers, waaronder een groepsslaapkamer boven. Ook boven is een badkamer. Verder is er een houtgestookte hottub, overdekt terras en een grote keuken, een wasmachine en droger ontbreken ook niet.
Ook wanneer u in dit vakantie huis verblijft kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de camping.

kijk op de site voor meer informatie: www.oldemeyer.nl of vraag informatie aan via de mail: info@oldemeyer.nl terug naar het overzicht

Contact

De Oldemeyer
Grote Beltenweg 13a
7794RA, Rheeze
Overijssel, Nederland
Tel: 0523-262805

  Email
  Website
  Facebook
  Twitter

Kaart