De Haerhagen

bungalowparken campings

De Haerhagen-Recreatief, rust, ruimte en natuur op de Noord-Veluwe. Minicamping en 2 vakantiehuisjes centraal gelegen in de driehoek  Nunspeet, Elburg en ’t Harde en het Veluwemeer.

Laatste wijziging op 2015-11-05 22:46:00.


De Haerhagen met minicamping en vakantiehuisjes  is centraal gelegen op de nog niet toeristisch overbevolkte Noord-Veluwe. Het nabij gelegen Nunspeet en ’t Harde ( 4 km) hebben een NS station en een ruim aanbod aan winkels is binnen een straal van 10 km.

Vanaf de camping, gelegen in het buitengebied van Doornspijk, vind u rust, ruimte en natuur voor wandelen en fietsen met de afwisseling van bos, water, heide, zandverstuiving, natuurlijke zwemplas, winkelen en diverse toeristische mogelijkheden. Tevens kunt u ook buiten het campingseizoen in de vakantiehuisjes genieten van de rust voor korte of langere periode.

Het authentieke stadje Elburg met haven  blijft voor velen een romantische Hanzestad. Maar via de brug bij Elburg zijn ook de Flevopolder met steden als Kampen, Dronten en Lelystad snel bereikt.

We kunnen gerust zeggen dat deze regio voor ieders budget en persoonlijke wensen iets te bieden heeft. We noemen onszelf de Haerhagen-Recreatief omdat creativiteit op onze locatie een grote rol speelt. Bij voldoende belangstelling worden creatieve workshops of themawandelingen aangeboden. Tevens hebben we elk jaar jong leven in het naastgelegen weiland door de veulens van onze minipaarden. We begroeten we u graag voor een prettig verblijf.terug naar het overzicht

Contact

De Haerhagen
Contactpersoon: Adrie en Corina van Hoorn

Haerderweg 14
8085RH, Doornspijk
Gelderland, Nederland
Tel: 0525661439

  Email
  Website
  Facebook
  Twitter

Kaart