Camping en Chaletpark De Klimberg

campings groeps-accomodaties gezins-accomodaties

Welkom in het Overijsselse Vechtdal. Welkom op Christelijke familiecamping De Klimberg! 
Een camping waarvan alles te beleven is voor het hele gezin.

Laatste wijziging op 2015-10-22 15:01:18.


Schitterend gelegen in een wonderschone omgeving, met volop natuur, gezellige dorpjes en vlak bij de bruisende toeristenstad Hardenberg. Tijdens een vakantie op De Klimberg is er van alles te beleven voor het hele gezin. Ontdek tijdens een wandel- of fietstocht de mooiste plekjes. Doe mee met een spetterend sporttoernooi van het professioneel recreatieteam of speel samen met Otto, Elle en Izzi in het theater. (Recreatieteam.nl) En kom 's avonds dineren in ons eigen restaurant. Er is zoveel te beleven! In de regio vindt u pretparken, volop mogelijkheden om te watersporten of lekker te luieren aan het strand.

Camping
De Klimberg is een moderne camping met een christelijke identiteit. De grote kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van elektriciteit. U kunt kiezen tussen plaats met een 4 ampere of met 16 ampere stroomaansluiting. Ook een eigen watertappunt en CAI aansluiting behoort tot de mogelijkheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze comfortplaats met privé sanitair? En er is natuurlijk overal draadloos internet beschikbaar. Uitstekend en toegankelijk sanitair. Bovendien hebben we een ruime keuze aan mooie en luxe chalets en caravans, die u het hele jaar kunt huren. Of ons familie 'De Boerderij' voor (14 personen) voorzien van volop gemak en comfort.

Recreatie voor jong & oud
Op onze camping kom je juist tijd tekort! Speciaal voor de kleintjes is er een animatieteam Otto, Elle en Izzi, staan er verspreid over het terrein speeltoestellen opgesteld en is er een mooie speelvijver. Je kunt een verfrissende duik nemen in het verwarmd zwembad. Een potje tafeltennissen, springen op het springkussen of je hengel uitwerpen in de visvijver. Bovendien staat het recreatieteam elke dag weer voor de gasten klaar.

55+ weken
In juni en september organiseren we altijd de 55+ weken. Een veertiendaagse vakantie helemaal afgestemd op 55+plussers. Niets is verplicht, maar alles mag. Heerlijk tot rust komen. De één doet dat tijdens een bijzondere bustocht. Een ander speelt liever bingo of gaat lekker fietsen en wandelen.

U ziet: alles is aanwezig om samen, als gezin, te genieten van een onvergetelijke vakantie! Wilt u nog meer ontdekken van De Klimberg? Bezoek dan onze website: www.deklimberg.nlterug naar het overzicht

Contact

Camping en Chaletpark De Klimberg
Ommerweg 27
7797RD, Rheezerveen-Hardenberg
Overijssel, Nederland
Tel: 0523-261955

  Email
  Website
  Facebook
  Twitter

Kaart