Vakantiepark “De Heigraaf”

Een sfeervolle familie camping, uniek gelegen op de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van de Gelderse vallei bij het Henschotermeer

Vakantiepark “De Heigraaf” begon in 1966 als knusse kampeerboerderij en is anno 2016 uitgegroeid tot een sfeervolle 4,5 sterren familie camping, uniek gelegen in Woudenberg op de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van de Gelderse vallei. Dit seizoen vieren dat we al 50 jaar een plek mogen zijn waar mensen genieten en dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan….

Van kamperen tot luxe recreëren, er is volop keuze om te genieten van uw eigen kampeermiddel op bijv. een gezellig familieveld of een extra ruime standplaats met privacy en voorzien van alle comfort. Heerlijk een aantal weken genieten van het buitenleven maar het kan natuurlijk ook langer want veel kampeerplaatsen zijn ook als voor-, hoog-, na- of seizoenplaats te boeken!

Mocht u niet over een eigen kampeermiddel beschikken dan kunt u natuurlijk gebruik maken van één van de luxe ingerichte glamping tenten of comfortabele chalets & stacaravans die op het park te huur en natuurlijk ook te koop zijn!

Op het park en in de directe omgeving is er altijd wat te beleven voor Jong & Oud. Ontdek de vele faciliteiten, doe mee met de activiteiten van het animatie team die tijdens alle vakantie periodes verrassende recreatie & evangelisatie activiteiten verzorgen. Zo is er iedere dag de Kidsclub met Jet Pretpet waar kinderen heerlijk kunnen knutselen, luisteren en waar we met elkaar een feestje vieren, ook voor de jongeren is er een eigen plek onder de winkel, de jongerensoos, waar ze kunnen chillen en waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd.

Ook voor de wat oudere gasten zijn er activiteiten en vaste ontmoetings momenten zoals het gezamenlijk koffiedrinken voor 50+ op maandag, woensdag & vrijdagochtend tijdens de vakantie periode.

Op zondag morgen om 10:30 (vanaf 2 april t/m 3 september 2017) vinden er wekelijks campingdiensten plaats waar iedereen voor is uigenodigd, een laagdrempelige dienst welke we afsluiten met een kop koffie op het centrale plein. In de avond (om 20:30) zijn er tijdens de schoolvakanties sing inns waarbij de muzikale invulling varieert maar het doel gelijk blijft!

Met diverse zalen, allemaal met een eigen karakter, vindt u altijd de geschikte locaties voor uw groepsevenement, reünie, vergadering, familiefeest of bruiloft. De verschillende locaties bieden veel mogelijkheden voor grote en kleine groepen. Dit alles maakt de Heigraaf ook tot een unieke locatie voor het organiseren van uw groepskampeerweekend. We denken graag met u mee! Voor meer informatie kunt u kijken op www.groepslocaties.com

Ons verlangen is een camping te zijn waar iedereen zich thuis voelt en daar zetten we ons ook dit seizoen weer graag voor in!!

We hopen u te mogen ontmoeten en nodigen u nu alvast uit om wat sfeer te proeven op onze website www.heigraaf.nl

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.