Landgut Engelsbach

Landgut Engelsbach ligt midden in Duitsland, op 500 km van Utrecht. En vakantiepark met bungalows 2-8 personen en een kleine camping. Een gezellig park met veel rust en ruimte, maar ook een plek van ontmoeting.

Zo bieden we tijdens de zomervakantie een aansprekend programma aan voor alle leeftijden in de nederlandse taal.
Maar ook in andere jaargetijden bent u/jullie van harte welkom. Zoals gezegd, het is een kleinschalig vakantiepark en daarom nemen we ons voor alle gasten de tijd.

In Thüringen gaan cultuur en natuur nog hand in hand gaan. Prachtige historische steden, zoals Erfurt (de hoofdstad van Thüringen), Gotha (met de grootste vroeg-barokken Schloss van Duitsland), Eisenach (bekend door Luther en Bach).

Maar ook kilometers wandelpaden door het prachtige natuurpark Thüringer Wald. Ideaal om te wandelen, te mountainbiken, in de winter ski- en langlaufmogelijkheden. Met andere woorden alles wat een vakantieomgeving nodig heeft.

De laatste tijd is er veel vernieuwd op Landgut Engelsbach. De vakantiehuisjes zijn prachtig gerenoveerd en nieuwe sanitaire voorzieningen zijn gerealiseerd voor de kampeergasten.

Het hele jaar door bent u van harte welkom, want Thüringen is elk jaargetijde de moeite waard.

In de zomervakantie bieden we, dit jaar (2023), twee weken lang een nederlands recreatieprogramma aan
van 29.07.2023 – 12.08.2023

Met een gastvrije groet

Cor en Evangeline Jansen

 

Website: www.landgutengelsbach.nl

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.