Hartelijk welkom in onze Herberg Zirbe,

Omringd door de indrukwekkende bergen van Osttirol in Oostenrijk ligt Herberg Zirbe op nog geen 1000 kilometer van Utrecht en op een hoogte van 950 meter. Herberg Zirbe is een gemeodelijk gastenverblijf waar je alle seizoenen kunt genieten van de ongekende schoonheid van Gods schepping.

´s Winters skiën op nog geen 5 minuten van de skilift, langlaufen of rodelen met een echte slee in echte sneeuw.
De lente en de zomer wandelen, raften, klettersteig of wat al niet meer. Een plek om tot rust te komen, voor ontspanning, bezinning en ontmoeting waar gemoedelijkheid hoog in het vaandel staat.
Een thuis in de bergen met verschillende kamers voor twee tot vijf personen en een appartement voor 6 personen in Oostenrijkse stijl.
We kunnen 21 personen herbergen. En wat dacht je van de Jeugdruimte, waar je kunt tafeltennissen, tafelvoetballen of gewoon even chillen. Ook voor de ouderen toegestaan natuurlijk :)!

Je zou Herberg Zirbe een B&B kunnen noemen waar je overdag niet weg hoeft. Vanaf het balkon of vanuit de tuin kun je al volop genieten van het schitterende berglandschap.

De Stube is als een woonkamer. Daar staat ’s morgens het ontbijt klaar maar kun je ook op andere momenten terecht om in een heerlijke stoel weg te duiken met een mooi boek, een spelletje te doen en elkaar te ontmoeten. Koud buiten? Dan steken we gezellig de openhaard aan.
Regelmatig organiseren we een Herbergmaal zoals bijvoorbeeld Herbergpannenkoeken, Herbergsoep, HerbergBBQ of iets dergelijks.

We kijken uit naar vele mooie, ongedwongen en waardevolle ontmoetingen en hopen dat onze gasten met onvergetelijke ervaringen naar huis gaan!

 

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.