Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Groepsaccommodatie Hoeve Elba

Groepsaccommodatie Hoeve Elba met een schitterende ligging op het Waddeneiland Texel!

Groepsaccommodatie Hoeve Elba heeft een prachtige ligging op het Waddeneiland Texel. Het is gebouwd vlakbij een oude hoeve die nu wordt bewoond door de huidige eigenaar. Oorspronkelijk woonde hier een boer met zijn vrouw die christen waren. Een deel van hun land stelden zij beschikbaar om kinder- en jongerenkampen te houden. Eerst in tenten en schuren, later in een mooie en gezellige groepsaccommodatie. Er is een grote tuin met overdekte veranda aanwezig, verder is er buiten meubilair, er zijn twee speelvelden waarvan één een volleybalnet heeft, er is een tafeltennistafel, een dubbele schommel en een zitkuil met vuurschaal. De accommodatie is geschikt voor maximaal 31 personen, voor allerlei groepen jong tot oud, scholen, families, vrienden, natuurliefhebbers. Ook is er de mogelijkheid om een tweepersoons appartement in combinatie met de groepsaccommodatie te huren.

Landschappelijk gezien wordt Texel ook wel ‘Nederland in het klein’ genoemd. Het eiland is bij uitstek geschikt om met de fiets te verkennen. Bos, duinen, strand, dijk en haven zijn per fiets in ongeveer 15 tot 45 minuten te bereiken. Uiteraard kan dit ook per auto. Er is veel te doen en te zien op Texel op zowel natuurgebied als cultureel, kunst, sportief en actief gebied. Verder zijn er leuke authentieke dorpjes met een groot aanbod aan bijzondere winkeltjes. Kortom, er valt veel te ontdekken en genieten!

Groespaccommodatie Hoeve Elba ligt ongeveer 2 km onder Den Burg en 5 km van de boot in een mooie natuurlijke omgeving. De speelvelden zijn omzoomd door oude tuinwallen, een vorm van perceelscheiding die sinds 1652 op het eiland werd toegepast.