Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

De Sikkenberg

Camping De Sikkenberg is een gezellige familiecamping in Groningen waar in de vakanties activiteiten georganiseerd worden voor kinderen en volwassenen. Op de camping is ontzettend veel te beleven, waarbij de Bijbel in het programma centraal staat. Camping De Sikkenberg heeft namelijk een christelijke identiteit, overigens zonder expliciete verbinding aan een kerk of denominatie. Camping De Sikkenberg is bovendien prachtig gelegen, in het plaatsje Onstwedde, in het prachtige natuurgebied ‘Westerwolde’ en op korte afstand van vele leuke activiteiten en uitjes.

Laatste wijziging op 2016-03-24 11:02:40.

Kamperen en huren
Op Camping De Sikkenberg is mogelijk om een heerlijke kampeerplaats te boeken en om een comfortabele accommodatie te huren. Wilt u het echte kampeergevoel ervaren? Kiest u dan voor één van onze verschillende ruime kampeerplaatsen:

Standaard kampeerplaats
Comfort kampeerplaats
Comfort-Plus kampeerplaats
Trekkersplaats
Houdt u van iets meer luxe en comfort? Dan kunt u er ook voor kiezen om een accommodatie op onze camping te huren. Camping De Sikkenberg beschikt over diverse heerlijke verhuuraccommodaties met elk een eigen karakter:

Blokbungalows
Kampeerbungalows
Stacaravans
Trekkershutten
Faciliteiten
Camping De Sikkenberg beschitk over diverse kwalitatief goede voorzieningen die uw vakantie zo comfortabel en compleet mogelijk maken. Op de camping hoeft u zich geen moment te vervelen en hoeft u zich over zo weinig mogelijk zorgen te maken. Onder andere onderstaande voorzieningen vindt u op onze familiecamping in Groningen en ze zijn van april tot en met oktober geopend:

Groot en klein toiletgebouw
Wasserette
Stortplaats chemisch toilet
Sport- en spelvelden
Mini-campingwinkel
Versbroodservice
Oplaadpunt voor electrische fietsen
WiFi
Dierenweides
Activiteiten met een christelijke insteek
Op Camping De Sikkenberg worden vele verschillende activiteiten georganiseerd. Omdat onze camping een christelijke identiteit heeft, staat de Bijbel hierbij centraal in het programma. Zo beschikken jongeren bijvoorbeeld over een eigen ontmoetingsruimte en kunnen ze het programma ‘Mountain Movers’ volgen, met discussieavonden, veel muziek en sport. Begin september vindt het jaarlijkse christelijke sport- en muziekfestival ‘Volleyfest’ plaats op de camping. Hier nemen veel jongeren aan deel. Verder worden er op onze familiecamping in Groningen Bijbelstudies, wadloop- en kanotochten, concerten en dagsluitingen georganiseerd.

Prachtige omgeving
De Sikkenberg is prachtig gelegen in natuurgebied ‘Westerwolde’. In deze regio vindt u prachtige slingerweggetjes, kronkelende beekjes, glooiingen in het landschap en intieme bossen, heidevelden en akkerlanden. Verder biedt de omgeving nog veel meer mogelijkheden tot vermaak en vertier, met bijvoorbeeld vestingstad Bourtange, Dierenpark Emmen, diverse attractieparken, interessante musea en vele prachtige fiets- en wandelroutes die direct in de omgeving van onze prachtige camping in Groningen gelegen zijn. Natuurlijk is een bezoek aan stad Groningen ook een echte aanrader. Deze interessante, mooie en gezellige stad ligt op slechts 45 minuten rijden van onze camping en nodigt van harte uit om ontdekt te worden!

Mogelijkheden voor groepen
Ook wanneer u op zoek bent naar een goede locatie voor uw groep bent u bij De Sikkenberg aan het juiste adres. De Sikkenberg biedt prachtige mogelijkheden voor groepskamperen, bijvoorbeeld voor uw schoolkamp, sportkamp of vrienden- of familieweekend, maar ook voor het huren van een zaal voor uw bedrijfsuitje, familiedag of vergadering kunt u bij De Sikkenberg terecht.