De Sikkenberg

Gastvrij, gemoedelijk en in de zomer volop gericht op kinderen en jongeren: dat is De Sikkenberg. In 2021 bestaan we al 25 jaar! We zijn een familiebedrijf en houden erg van de gezelligheid die gezinnen, kinderen en jongeren brengen op de camping. Maar: ook rust, ruimte, goede hygiënische voorzieningen én lekker eten, zijn belangrijk om te kunnen ontspannen in de vakantie. Daarom wordt ons toiletgebouw vernieuwd, hebben we ook deze zomer een verse-broodjesservice en organiseren we gezellige borrelavonden.

Kamperen en huren

We hebben op ons terrein ruim opgezette kampeervelden. In het midden van elk veld hebben we een speeltoestel voor de kinderen, zodat je er goed zicht op hebt vanuit je tent. Ben je geen kampeerder? Huur dan een luxe lodge, een comfortabele safaritent of een van onze huisjes. We hebben ook een 12-persoons familiehuis mét welness-faciliteiten voor het geval je nog wat meer luxe wilt.

Recreatieprogramma

In de zomervakantie hebben we een christelijk, interkerkelijk recreatieprogramma voor jong en oud. Op zondagen is er een gezinsdienst met een spreker die in die week ook studies organiseert voor volwassenen. Kinderen en jongeren hebben een speciaal plekje in ons hart en daarom ook op de camping. Ze hebben hun eigen programma en de jongeren hebben hun eigen ontmoetingsplek. We hebben een mini-kinderboerderij, zodat de kinderen elke dag even een cavia kunnen aaien en de geiten eten kunnen geven. En is het warm? Dan neemt iedereen natuurlijk even een duik in ons zwembad.

De Sikkenberg
Sikkenbergweg 7, 9591TD, Onstwedde
(0599) 66 11 44
info@sikkenberg.nl
www.sikkenberg.nl
www.facebook.com/sikkenberg
www.instagram.com/sikkenberg

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.