Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

De Oldemeyer

Camping “De Oldemeyer” is een gezellige christelijke familiecamping in het Overijsselse Rheeze/ Hardenberg.

Camping “De Oldemeyer”  sportief, recreatief en gezellig met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een super vakantie: een minishop, verwarmd zwembad met waterglijbaan, verwarmd peuterbad, een restaurant, visvijver, fiets- en skelterverhuur, binnenspeeltuin, grote springkussens en veel meer speel- en sportattributen. De camping bevindt zich op loopafstand van het bos, heide en zandverstuiving en dicht bij de Duitse grens.

Daarnaast een fantastische luxe groepsaccommodatie ’t Zomerhuis voor bv conferenties, familie reunies, kerkelijke opbouw weekenden ed.  We hebben plaats voor groepen tot en met 90 personen, er is een een lift, aangepast sanitair en 13 slaapkamers.
Voor kleinere groepen is de accommodatie ook erg geschikt, door de mooie loungehoek, statafels en inrichting is het erg sfeervol.

Wanneer je in de groepsaccommodatie verblijft mag je gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, zoals het zwembad, de sportvelden maar ook de binnenspeeltuin voor de kleintjes.

Het gezellige  familiehuis  biedt ruimte voor gezinnen tot 14 personen, voor campingbedjes is er ook nog ruimte genoeg.Dit huis heeft een ruime woonkamer met open haard, tv, 1 slaapkamer en badkamer beneden en 4 slaapkamers, waaronder een groepsslaapkamer boven. Ook boven is een badkamer. Verder is er een houtgestookte hottub, overdekt terras en een grote keuken, een wasmachine en droger ontbreken uiteraard niet.
Wanneer u in dit vakantie huis verblijft kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de camping.

Vanwege de zondagsrust zijn het zwembad, de kantine, minishop en de receptie gesloten, we zijn altijd bereikbaar wanneer het nodig is.

Voor meer info www.oldemeyer.nl of vraag informatie aan via de mail: info@oldemeyer.nl