Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

De Kroeze Danne, vakantie- en conferentiecentrum

Als vakantiecentrum is De Kroeze Danne een plek waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en waar gezinnen op adem kunnen komen. Zowel kamperen als het huren van een chalet midden in de natuur, behoort tot de mogelijkheden. Kijk op onze site voor aanbiedingen.

Vakantie- en conferentiecentrum “De Kroeze Danne” ligt temidden van natuurschoon, rust en ruimte in het prachtige Twente.

Als vakantiecentrum heeft de Kroeze Danne de mogelijkheid om te kamperen of een chalet te huren.

De Kroeze Danne beschikt over 2 nieuwe chalets, die van alle gemakken zijn voorzien. De chalets staan ruim opgesteld in het bos. De chalets zijn gezellig ingericht en geschikt voor 6-8 personen. De badkamer heeft een douche en toilet. De keuken heeft een magnetron, koelkast, gasfornuis en koffiezet apperaat. Ook eeen tv en dvd speler zijn aanwezig. De chalets zijn voorzien van centrale verwarming, zodat een verblijf in de wintermaanden zeer goed mogelijk is. Daarnaast zijn er ook twee retraite chalets. Deze hebben en extra badkamer met bad.

Kamperen op de Kroeze Danne kan op de velden of in het bos. Ruimte en rust zijn gegarandeed. De kinderen kunnen zich vermaken in diverse speeltuinen of op het strandje aan de waterplas. In de zomermaanden is er een buitenzwembad. De omgeving van de Kroeze Danne leent zich uitstekend voor fietstochten, of wandelen o.a. in de kasteetuinen van het Twickel.

Als conferentiecentrum zijn er op de Kroeze Danne diverse mogelijkheden om te verbllijven voor groepen van 15 tot 1400 personen.

Het hoofdgebouw “De Hof” is met 1400 zitplaatsen geschikt voor concerten, bijeenkomsten en conferenties. Bij meerdaagse conferenties kan men gebruik maken van diverse accommodaties en de 6-9 pers. chalets. Daarnaast is rondom het meertje en op de camping plaats voor ca 200 tenten.

Accommodartie de Eik is zeer intrek bij de gasten. deze accommodatie heeft 24 kamers, met douche en toilet, waarvan er 2 geschikt zijn voor de mindervalide gast.

Groepsaccommodatie “de Els” ligt vrij in de ntuur en is geschikt voor ca70 personen. “De Wilg” kan samen met “de Els” of apart gehuurd worden. Rondom de gebouwen is er ruimte om te kamperen. “De Els” heeft een goed ingerichte keuken en in “de Wilg” is een keukenblok in de zaal aanwezig. Beide accommodaties hebben slaapkamers met wastafel.