De Betteld

Op vakantiepark De Betteld in Zelhem in de Achterhoek kunt u tijdens de schoolvakanties kunt u genieten van een uitgebreid programma voor kinderen, tieners en volwassen. De camping ligt middenin het prachtige groene hart van de Achterhoek.

U kunt bij ons verblijven in een luxe chalet, stacaravan of u kunt een ruime plaats huren voor uw caravan of tent. Voor jeugd is er een prachtige jeugdherberg.

Op het 21 hectare grote park vindt u een kleine supermarkt, verwarmd zwembad, boekshop, café met pooltafels, terras, snackbar, café, gezellig terras, een grote speeltuin en verschillende speeltoestellen over het park verspreid. Concerten, de gezinsdienst en andere optredens vinden voornamelijk plaats in de evenementenhal waar wel 1800 mensen kunnen plaatsnemen. Daarbij vindt u De Ark en De Schaapskooi waar andere activiteiten als workshops, MEGAKIDS, zingen uit Johannes de Heer en andere activiteiten worden gehouden.

Voor de jeugd heeft bekend jongerenspreker Martin Koornstra van Royal Mission het programma Royal Adventure geschreven. Zeven weken lang kunnen tieners van 12 t/m 18 jaar meedoen met dit geweldige programma waar ’s morgens, ’s middags en ’s avonds iets op het programma staat. Denk aan sport, spel en lots of fun, maar ook aan Bijbelstudies en nadenken over God.

Vier ook uw vakantie op De Betteld, en geniet van ons geweldige programma waarin God centraal staat. Kijk voor meer info op www.betteld.nl of boek je vakantie via http://www.betteld.nl/vakanties-algemeen/reserveren/vakanties-2

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.