Camping Beloofde Land

Camping Beloofde Land is een gezellige familiecamping op de Veluwe. Komen jullie bij ons vakantievieren? Dat kan op verschillende manieren. Met jullie eigen caravan of tent op één van onze mooie kampeerplaatsen in het groen. Of in één van onze accommodaties. We verhuren chalets, thema-huisjes, Zweedse huisjes, safaritenten, tipitenten en zelfs een heuse boomhut!

Ons uitgebreide recreatieprogramma in de schoolvakanties heeft jong en oud veel te bieden. Doe jij mee met de kidsclub of het jeugdprogramma? Ondertussen kunnen je ouders deelnemen aan de dagelijkse bijbelse overdenking. Voor tieners is er alle ruimte om samen te komen in de jeugdkelder. In de middag is het tijd voor sport en spel of iets creatiefs. ’s Avonds zingen we samen, is er een gezinsvoorstelling of komt er een christelijke artiest optreden. Uiteraard is deelnemen aan het programma geheel vrijblijvend en is er daar buitenom nog veel meer te beleven.

Op onze camping leven we vooral heerlijk buiten! Er is genoeg ruimte om buiten te spelen in de vernieuwde speeltuin (2020), in ons zwembad, bij de kinderboerderij of bij het waterstroompje achter op de camping. Regent het? Dan biedt onze indoorspeeltuin voldoende mogelijkheden. Onze huiskamer is dé plek waar je terecht kunt voor een kopje koffie met een goed boek uit de grote uitleenkast.

De omgeving van Voorthuizen is veelzijdig. Je kunt hier samen fietsen, een boswandeling maken, een duik in recreatieplas Zeumeren nemen of een bezoekje aan een gezellige braderie brengen. Op een regendag zijn er genoeg mooie musea te bezoeken. Plaatsen als Amersfoort, Barneveld en Apeldoorn liggen om de hoek voor een gezellige dag shoppen. Fietsroutes en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Heb je een keertje geen zin om te koken? In onze snackbar Oase bakken we de heerlijkste patat!

Buiten het hoogseizoen om is het ook heerlijk vertoeven op het Beloofde Land. Senioren kiezen er vaak voor om juist dan te komen. Wilt u er graag tussenuit in het voorjaar of met de prachtige kleuren in de herfst? Van harte welkom! Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien.

In de weekenden in de maanden april, mei, juni en september verwelkomen we vaak groepen die hun gemeenteweekend op onze camping organiseren. Wellicht een idee om jouw kerk eens mee te nemen naar het Beloofde Land. Van harte welkom!

Familie van Woerden en medewerkers

www.beloofdeland.nl

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.