Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Christelijke camping ’t Beloofde Land

Christelijke camping ’t Beloofde land is een gezellige familie camping op de veluwe. Uitgebreid recreatie programma voor jong en oud tijdens alle schoolvakanties. Verhuur van (sta)caravans, kampeerbungalows en chalets Ook mogelijkheden voor groepen.

’t Beloofde Land is een christelijke camping. Dat blijkt onder meer uit een aantal programma onderdelen welke we aanbieden aan onze gasten. We zijn niet gebonden aan één kerkgenootschap. Het is mooi om te zien hoe op onze camping kerkmuren wegvallen en christenen samen van hun vakantie kunnen genieten. Het programma is voor iedereen geheel vrijblijvend, voelt u zich tot niets verplicht. Bent u niet gelovig dan bent u uiteraard ook van harte welkom op onze camping!

Natuurlijk beschikken we over een zwembad waar het op die warme zomerdagen heerlijk toeven is. Voor de kinderen is er een eigen bad. Voor de jonge kinderen is volop speelgelegenheid. Twee mooie speeltuinen zorgen ervoor dat zij zich tijden kunnen vermaken. De kinderen zijn ook erg enthousiast over onze royale binnenspeeltuin waar ze lekker kunnen spelen als het weer even niet zo meezit. Voor de waaghalzen onder ons hebben wij een aantal jaar geleden een klimwand laten maken.

Ons strandje is voorzien van een speelstructuur waardoor de kinderen buiten ook kunnen klimmen en klauteren.Camping ’t Beloofde Land is geschikt voor alle leeftijden. Ook aan de jeugd is gedacht. Voor hen is de jeugdkelder waar zij kunnen chillen, darten, poolen of gewoon lekker kletsen. Senioren kiezen vaak voor de christelijke camping buiten het hoogseizoen.

Klikkend op de pagina’s van deze site kan de voorpret voor het komende seizoen alvast beginnen. U krijgt een beeld van het programma tijdens de vakantieweken en kunt kennismaken met alle voorzieningen die ’t Beloofde Land de gasten biedt.

We hopen u komend seizoen te ontmoeten op ’t Beloofde Land!

Familie Kruft en medewerkers