Christelijke camping La Bonne Source

Tussen de flora en fauna, in de vallei van ‘Moulin de Gany’, vindt u La Bonne Source op een prachtig stukje authentiek Frankrijk.

De Correze staat bekend als het groene hart van de regio Limousin. We zijn geopend van 1 juni t/m 1 september en beschikken over alle gemakken voor de moderne kampeerder. U vindt bij ons een buitenzwembad waar u op warme dagen lekker kunt afkoelen en onze speeltoestellen en de bossen zorgen ervoor dat kinderen zich uren kunnen vermaken. Ook het riviertje de Loyre geeft veel speel plezier. Ook voor de sport liefhebbers onder ons zijn er verschillende mogelijkheden, zo hebben wij een tafeltennistafel, een volleybal veld en uiteraard een voetbalveld. Het terrein is uitgestrekt en heeft verschillende wandelpaden.

Na een wandeling in de zon is er een mogelijkheid om even uit te rusten op het terras onder het genot van een drankje uit onze Bergerie. Ook kunt u hier gebruik maken van het draadloos internet.

Kortom, er is genoeg te beleven en te ervaren! Kom en geniet met ons mee van ons prachtige stukje Frankrijk in de Correze!

Fam. Kruft en medewerkers

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.