Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Camping Val d’Or

Camping Val d’Or is een rustig gelegen, gezellige kleine familie camping, door de ANWB erkend en in Luxemburg in de hoogste categorie ingedeeld. Vanaf 2005 mogen er 4 **** sterren gevoerd worden.

Het terrein is 4 ha groot en heeft 110 plaatsen. Het riviertje de Clerve stroomt door de camping. Aan beide zijden van de oever kunt u op het grotendeels vlakke terrein terecht met caravan of tent. De auto kan buiten het terrein geparkeerd worden, zodat kinderen veilig kunnen spelen: de kleinsten in de zandbak en de speeltuintjes, de groten mogen zich uitleven op het sportveld of aan de tafeltennistafels.

Iedereen kan heerlijk afkoelen in de beek. Een zwembad is er in het nabij gelegen Wiltz en in het stuwmeer van Esch sur Sûre kunt u eveneens zwemmen in natuurwater. Met de trein is Camping Val d’Or eveneens goed bereikbaar. Er is een station in Wilwerwiltz., twee kilometer van de camping. Als u ons belt, halen we u op met uw bagage. De sanitaire voorzieningen worden goed schoon gehouden. Er zijn wasgelegenheden, toiletten en douches, warmwater tappunten met afwasmogelijkheden en stortplaatsen voor uw chemisch toilet. Voor u was staan er een wasmachine, droger en centrifuge.

In het sfeervolle afhaalrestaurant kunt u voor een vriendelijke prijs terecht voor een kop koffie of een drankje. In het hoogseizoen kunnen er snacks en ijsjes verkregen worden..

Camping Val d’Or ligt in een van de schilderachtigste streken in het noorden van het groothertogdom Luxemburg, daar waar Ardennen en Eifel in elkaar overgaan. U kunt er in alle jaargetijden direkt vanaf de camping schitterende wandelingen en pittige fietstochten maken.

Val d’Or, gouden vallei, is genoemd naar de in het voorjaar prachtig bloeiende gele brem, die in de vallei groeit die bij de camping hoort.

U kunt ook terecht in prima verzorgde huisjes, chalets, stacaravans en trekkershutten. In het voor-en naseizoen zijn deze aantrekkelijk geprijsd. Kijk op onze website: www.valdor.lu.

Voor het hoogseizoen is op tijd reserveren aan te raden!
Welkom- Willkommen – Welcome – Bienvenue!!!