Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Camping de Regenboog – Tsjechië

Tot rust komen, zeer ruime kampeerplaatsen, activiteiten voor jong en oud en een omgeving waar ontzettend veel te doen is.

Welkom bij Camping de Regenboog – Tsjechië

Christelijke camping de Regenboog is gelegen in het mooie Tsjechië, op 725 km rijden vanaf Arnhem en ligt bij het dorpje Šluknov, 5 km vanaf de grens met Duitsland. De camping ligt op een terrein van 13 HA en heeft ruime kampeerplaatsen en 4 blokhutten.

De hele zomer lang is er een recreatieprogramma voor jong en oud, van kinderverhalen tot gezellige kampvuuravonden, voetbaltoernooien, bbq’s en samenkomsten op zondag. Voor de samenkomsten op zondag zijn wij nog op zoek naar sprekers en mensen die muziekinstrumenten kunnen bespelen.

Ook ligt er een recreatiemeer tegen de camping aan, waar je kan zwemmen en varen, verder is er gratis wifi over de hele camping, een speeltuin, tafeltennistafel, beachvolleybalveld, voetbalveld, kampvuurplek en een schapenweide waar elke ochtend de kinderen de schapen mogen voeren.

Voor de sportievelingen en natuurliefhebbers is het natuurgebied Bohemian Switzerland perfect om te wandelen, te fietsen en te mountainbiken. Ook een dagje uit naar de dierentuin, een adventurepark, of een dagje Praag of Dresden zijn binnen handbereik.

‘S ochtends een broodje halen is geen enkel probleem met de bakker al op 50 meter afstand. Verder ligt de supermarkt op 400 meter en kan je voor 5 tot 10 euro pp al uit eten bij lokale restaurants.

Graag tot ziens op camping De Regenboog!