Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Auberge Visvliet

In het idyllische dorpje Visvliet ligt restaurant met hotel / B&B genaamd “Auberge Visvliet”. Het dorpje Visvliet, gelegen op de grens van Groningen en Friesland en niet ver van het Lauwersmeer kent een lange en roemruchte geschiedenis.

Tegenwoordig is Visvliet een typisch Gronings dorpje met een oud centrum in een prachtige landelijke omgeving. Zo is de buitengewoon mooie entree van het dorp er één om in te lijsten.

Auberge Visvliet is gelegen in het centrum van het dorp, tegenover de witte Sint-Gangulfuskerk, welke stamt uit 1427. De smalle straat met oude huizen, gecombineerd met de kerk en het aangelegde groen, maken het dorp alsook Auberge Visvliet tot een gedenkwaardige plek. Ondanks de smalle straten kent Visvliet toch een goede bereikbaarheid, aangezien de doorgaande N355 vlak achter het dorp langs loopt. Parkeren is mogelijk op de openbare parkeerplaats enkele meters voor- en op de privéparking achter het restaurant.

In de zomer kunt u terecht op het terras om te genieten van de prachtige, rustige en groene omgeving. Heerlijk even bijkomen, niets doen en de benen gestrekt onder de tafel, genieten van een heerlijk verse kop koffie met gebak uit eigen keuken, een lichte lunch met een mooi glas wijn of een uitgebreid diner. Uit eten is een echt feest bij Auberge Visvliet, het leukste en lekkerste restaurant van Visvliet en weide omgeving. Onze wisselende menukaart biedt u tal van specialiteiten uit de gehele wereld omstrengeld met regionale producten en andersom, streekgerechten met een internationaal tintje. Natuurlijk treft u op onze menukaart ook diverse vegetarische gerechten aan. Kijk ook eens naar ons maandmenu. Om uw vingers bij af te likken.