Vakantiepark De Kleine Belties

bungalowparken campings groeps-accomodaties conferentie-accomodaties gezins-accomodaties

Vakantiepark De Kleine Belties is een gezellige familiepark, gelegen in Hardenberg. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van het overdekte zwembad met glijbaan, whirlpools en kinderbad, moderne Plaza met binnenspeeltuin en diverse buitenspeeltjes verspreid over het park.

Laatste wijziging op 2017-05-18 14:27:41.


Een familiepark met een unieke sfeer. Gelegen de mooie natuur van het mooie Overijsselse Vechtdal, op zo'n 10 minuten fietsen van het centrum van Hardenberg. In de prachtige bosrijke omgeving zijn veel mooie fiets- en wandelpaden. Vanaf april t/m oktober zijn onze faciliteiten geopend.

 

Verblijf

Op De Kleine Belties kunt u terecht voor allerlei accommodaties. Kampeerplaatsen, met of zonder privé sanitair, stacaravans, luxe chalets aan een veld of aan het water en bungalows in een natuurrijke omgeving. Voor groepen in ons park ook ideaal. We beschikken over 2 groepshuizen, een luxe 16 persoons met 10 slaapkamers of een 12 persoons met 6 slaapkamers. Beide groepshuizen zijn ook geschikt voor zorgvakanties.
In het voorjaar van 2017 hebben wij een start gemaakt met een nieuw gedeelte van ons park, het Bospark. Er zijn 4 luxe chalets geplaats, 2 Heemserstee- en 2 Rheezerhoeve chalets. Beide types zijn voor 6 personen met 3 slaapkamers, luxe ingericht met vaatwasser, magnetron en wasmachine. De chalets zijn gelegen op een heerlijk natuurrijk plekje van het park. 

Activiteiten voor jong en oud!

In de schoolvakanties is ons recreatieteam aanwezig, met een leuk variërend programma voor jong en oud. In het voor- & naseizoen is De Kleine Belties een ideale plek voor de 50+ levensgenieters, maar ook voor gezinnen met jonge kinderen. Een park met veel sfeer en gezelligheid waar ontmoeten en persoonlijke aandacht centraal staan.

Overdekt Zwembad!

Ons park is voorzien van genoeg zwemmogelijkheden. In de zwemvijver en het buitenzwembad kunt u opzoek gaan naar verkoeling, en sinds een aantal jaar zijn wij ook voorzien van een overdekt zwembad! Dus ook op minder zonnige dagen is er genoeg mogelijkheid tot zwemplezier. Het overdekte zwembad is voorzien van glijbaan, whirlpools en kinderbad. 

Groepen

Er even gezellig tussen uit met familie of vrienden? Een activiteit van een vereniging of bedrijf? Of iets te vieren? Bij ons kan het allemaal. Naast twee groepshuizen zijn er ook diverse zalen waarvan gebruik gemaakt kan worden.terug naar het overzicht

Contact

Vakantiepark De Kleine Belties
Contactpersoon: Familie Hakkers

Rheezerweg 79
7771TD, Hardenberg
Overijssel, Nederland
Tel: 0523-261303
Fax: 0523-626242

  Email
  Website
  Facebook
  Twitter

Kaart